Τα νέα μας

Συνάντηση Προετοιμασίας

Προς όλους τους ενδιαφερόμενους και ειδικά σε όσους συμμετέχοντες θα είναι για πρώτη φορά μαζί μας, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Μαγιά και Βύνη (Αγίας Λαύρας 10), σας περιμένουμε για μια συνάντηση προετοιμασίας.

Περισσότερα

Η ΣΥΝ-ΘΕΣΗ στα σχολεία της Κατερίνης!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εν όψει της επικείμενης ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης μέλη του σωματείου και της Οργανωτικής Επιτροπής επισκέφθηκαν Λύκεια του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις εργασίες της προσομοίωσης.

Συγκεκριμένα, επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Λύκειο Κατερίνης. Τα μέλη του Δικτύου παρουσίασαν τη δράση συνομίλησαν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

#ΚατερίνηΑλλιώς

Οι αιτήσεις για τη ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης άνοιξαν!

Είσαι έτοιμος για τη ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης 2019; Η 3η συνεχόμενη διοργάνωση του νεανικού συνεδρίου επιστρέφει στις 29 - 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και την Αστική Σχολή Κατερίνης. 

Αίτηση για Προεδρείο - 2019

Η αίτηση για τη θέση των προέδρων των τριών (3) Επιτροπών της ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης άνοιξε και θα παραμείνει διαθέσιμη ως τις 2 Σεπτεμβρίου. 

Περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

FOLLOW US

Log in